Reviews

Ouders over Kraamzorg

De Goede Start

Zoë

Lieve Joany,

Wat hebben wij geboft met jou als onze kraamhulp de afgelopen vier dagen! Je warme en kundige zorg voelde zo ontzettend fijn. We missen je vanochtend ook echt, al gaat het hartstikke goed mede dankzij jouw tips en adviezen. We gaan vol vertrouwen de komende tijd tegemoet 😊.

Je hebt een hart van goud en bij een eventueel tweede zwangerschap weten we je te vinden!!

Veel liefs,
Joost, Iris & Zoë

Joost & Iris

Jax

Wij hebben dankzij Joany een super fijne week gehad.
Onze zoon Jax werd helemaal rustig bij Joany en het waren dikke vriendjes vanaf het begin.

Mochten we ooit voor een tweede gaan, dan zullen wij haar zeker nog een keer opzoeken.

Melanie en Wesley

Loïs

We hebben een hele fijne en goede kraamtijd gehad en dat kwam zeker mede door de aanwezigheid en zorg van Joany. Loïs is ons eerste kindje waardoor we veel nog moesten leren. Joany heeft heel veel kennis rondom baby’s en borstvoeding. Daarnaast is ze heel lief, bemoedigend en zorgzaam en geniet ze erg van haar werk waardoor het heel gezellig en fijn was als ze er is. We hebben Joany alle drie gemist toen ze wegging, maar we zijn haar onwijs dankbaar voor de prachtige start die ze ons als gezin heeft gegeven!

Adriaan en Joëlle

Lieve Joany,Enorm bedankt voor al

Lieve Joany,
Enorm bedankt voor al je goede zorgen voor ons en onze dochter! De rust, kennis en niet te vergeten je gezelligheid die je meebracht hebben wij enorm gewaardeerd. Wij hebben mede dankzij jouw liefdevolle support een fijne kraamtijd gehad!
Thanks!
Sylvain & Belia

Sylvain en Belia

Djaelynn

Lieve joany

Waar moet ik beginnen, ik kan in 1 woord omschrijven dat dit mijn 3e kindje is met kraamzorg en ik nog nooit zon vertrouwd gevoel heb ervaren. Je bent jezelf en ik beschouwde je eerder als een moeder/oma dan als een kraamzorg wat meestal heel zakelijk voelt, maakte jij lekker ontspannen. Leuke praatjes maken lachen, samen trek hebben in fiadu al heb ik het nog steeds niet gegeten. Haha ik zal aan je denken of een momentje nemen dat we dit echt een keer samen gaan eten. Je bent de liefste en we missen je al sinds je weg bent. Het was kort maar krachtig veel liefs van gezin en je kleine popje❤

Chaveria & Jeanethson

Alano

Wij willen je ontzettend bedanken vooral je geweldige zorgen en de oprechte aandacht die je in ons gezin gestoken hebt. Je bent echt jezelf gebleven en je bent een hele lieve en zorgzame kraamhulp, moeder en oma zoals wij je hebben leren kennen de afgelopen dagen.

Bedankt vooral namens Alano, hij heeft het goed gehad bij je!

Veel geluk en liefde gewenst en we zullen je missen!

Danny & Deborah, Aranka, Ayven en Alano

Fijne kraamweek

Hele fijne kraamweek gehad. Goede zorg gehad en zelfs verwend met een heerlijke maaltijd, ook ’s avond mochten wij contact opnemen bij ongerustheid.

Tamara

Max

Lieve Joany,

Heel erg bedankt voor de gezellige week, je hulp en het heerlijke eten! Wij wensen je alle goeds en veel geluk voor de toekomst! We zullen elke keer aan je denken als we jouw Roti eten. Frank ween nu in ieder geval welke ingrediënten we nodig hebben en waar we die kunnen kopen 😉

Frank & Simon

Louise

Lieve Joany,

Dank je wel voor al je liefdevolle hulp afgelopen dagen. We hadden het niet zonder jou gekund!

Sara & Frederik

Leah

Lieve Joany,
Heel erg bedankt voor al je goede zorgen en steun! Ik zal nooit vergeten hoe je me (vooral woensdag toen ik het zo zwaar had) zo liefdevol hebt gesteund
Je bent goud waard!

Wil je je ervaring over Kraamzorg De Goede Start delen? Stuur mij een berichtje via ‘Ervaring plaatsen’.