Kraamzorg

Kraamzorg

Ik bezit mijn eigen weegschaal en thermometer. Jaarlijks volg ik de bijscholing die nodig zijn zoals borstvoeding, EHBO etc.

Aangesloten bij KCKZ

Verder ben ik aangesloten bij het KCKZ (kenniscentrum kraamzorg). Tevens heb ik een borstvoedingscertificaat, dit betekent dat ik voldoe aan alle eisen die gesteld zijn aan ondersteuning verlenen voor de borstvoeding.

Werkgebied

Als ervaren en flexibele kraamverzorgende werk ik in geheel regio Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Ridderkerk, Gouda, Utrecht en Amsterdam.

Zit jou regio er niet bij? Schroom niet om contact op te nemen met mij.

Assistentie bevalling

Poliklinisch of thuis. Deze uren staan los van de kraamzorguren.

Volledige Kraamzorg

45-49 uur verdeeld over 8 dagen.

Bij sectie en of problemen in het kraambed is er een mogelijkheid de 9e en de 10e dag te bij indiceren tot max 80 uur. Dit kan alleen in overleg met je verloskundige.

Bij een eerste kind wordt altijd geadviseerd de eerste dagen voor volledige zorg te kiezen zodat je genoeg tijd en ruimte hebt je wegwijs te maken en je te ondersteunen bij het voeden. Maar vooral vertrouwd te raken met de verzorging van jullie nieuwe kindje.

Minimale kraamzorg

3 à 4 uur zorg wordt er geleverd in overleg met jou verdeeld over 8 dagen. Binnen deze keuze is er geen ruimte voor huishoudelijke taken. Dus alleen bedoeld voor de controles van moeder en kind.

Couveuse nazorg

Heeft jullie kindje in de couveuse gelegen? Dan kan deze keuze geschikt zijn vanaf de 10e dag na de geboorte. Vraag het na bij je verzekering.

Kraampakket

Deze ontvangt u via de verzekering of is los te kopen.